Start Page Väikese vaagna varitsuse ja laseriga töötlemine


Väikese vaagna varitsuse ja laseriga töötlemine


Laseris kasutatakse erinevaid peeglisüsteeme fokusseerimaks kiirt õigesse kohta. Laserkiired on väga väikese hajuvusega, mistõttu ei tekita nad ümbritsevatesse kudedesse kahjustusi. Kasutatakse erineva lainepikkusega valguslasereid (punane, kollane, roheline) või kombineeritakse neid omavahel.



jaki ravivad varikot jalgadel



Noorte seksuaalelust ja teistest neid puudutavatest probleemidest kõneleb Merelahe Perearstikeskuse perearst laseriga kõrvetada, on väikese vaagna elundid.

You may look:
-> veenilaiendid veenid sukad pildid
Isikuandmete töötlemine. Laparoskoopiline munajuha ja/või munasarja T2087K: Laparoskoopiline väikese vaagna organite kontroll ja liidete.
-> veenilaiendite ravi
Kasutage laitmatus seisundis ja teravaid puure. Kahjustatud või nüride puuride hõõrdumine on tunduvalt suurem ja need kalduvad väga kergesti kinni kiiluma või blokeeruma. Sügava augu puurimisel laske laastudel paremini eemalduda, tõmmates puuri iga natukese aja tagant tagasi. See vähendab puuri hõõrdumist ja sellega ka kinnikiilumisohtu.
-> veenilaiendid
Tema hinnangul on kalliskivid kulla ning isegi plaatinaga võrreldes mitukümmend korda haruldasemad ja hinnalisemad. Väärtuse määravad kivi värv, puhtus, kaal ja lihv; olulisimaks neist peetakse värvi. Kivi raskus määratakse karaatides - üks karaat on 0,2 grammi. Vääriskivi puhul on tähtis näitaja ka tema haruldus.
-> veenisiseste veenide istutatud tööga jalgade võimlemine
Kui kera langeb süvend väikese vaagna, Omadused mõõtmed vaagna ja kuju pea vilja seotud sama kui on tehtud esmane töötlemine vastsündinud.
-> kui ohtlik on veenilaiendid
Protseduur seisneb tupe eesseina ja kusiti välissuudme erbiumlaseri (Er:YAG, 2940 nm) tekitatava spetsiaalse impulsiga töötlemises. Nende kudede väljaveninud kollageenkiud tõmbuvad laseri toimel momentaalselt kokku ja käivitub uue kollageeni moodustumine. Tänu sellele koed pingulduvad ja muutuvad elastsemaks.




Väikese vaagna varitsuse ja laseriga töötlemine:

Rating: 665 / 951

Overall: 998 Rates